ANDRE SIGER

HVAD SIGER ANDRE?


Virkelig kompetent og professionelt velorganiseret rejse på alle planer – med masser af golf – sjovt og fornøjeligt såvel på og uden for banen.
[Anne A]

Var med på turen til Sotogrande og det var super hyggeligt med god stemning. Og så er der fuldstændig styr på alting og til mindste detalje. Gruppen havde en rigtig god størrelse.
[Preben B]

Tak for en af de bedste golfoplevelser nogensinde. God balance mellem golf og socialt, spilleformerne perfekte og det var sjovt at spille med forskellige mennesker i stedet for de samme jeg plejer.
[Peter F]

Jeg kan varmt anbefale Enjoylife golfrejserne. Gode hoteller og golfbaner, sjove matchformer der også er seriøse og hyggelig after golf og aftener med de andre deltagere.
[Hans F]

Skønne golfrejser, der også er velegnet for dem som rejser ‘alene’ idet det sociale er meget værdsat. Rigtig god information, før under og efter rejsen.
[Ellen E]

Altid veltilrettelagte ture, og en rejse man glæder sig til. Glade golfere på tur med EnjoyLife Golf. Og godt at se at “nye” nemt og hurtigt kommer ind i fællesskabet.
[Lonni F]

Jeg har været på mange golfture, med klubber eller matchture. Denne tur har været den bedst arrangeret af dem alle :-). Super veltilrettelagt og informationen har været i top fra start til slut. Skønt med forskellige matchformer og herlig uhøjtidelig tilgang til tingene.
[Lise F]

Super gode rejser og klart de bedste jeg nogensinde har prøvet. Hyggeligt selskab, sjove matcher, man også kan udvikle sit spil med og rigtig gode baner. 
[Louise M]

Jeg har deltaget i rigtig mange golfrejser men dem med EnjoyLife Golf er de bedst organiserede jeg har oplevet. Det gælder både før og under rejsen. Højt serviceniveau fra arrangørens side under hele opholdet. 
[Anita K]

Herlig golfferie hvor der var lagt vægt på både at få spillet meget golf og få skabt et godt positivt samvær. I er vældig gode til at skabe gode rammer for samvær og golf – ikke for højtideligt men alligevel seriøst. Glæder mig til at deltage igen.
[Bente S]

Havde aldrig prøvet gruppegolfrejse før, fordi de virkede for indspist og for mange ældre og par. Men ikke her. Jeg har ikke andet at sige end tak for en dejlig tur. Det var selvfølgelig en holdindsats, at det gik så godt, men udgangspunktet var super!
[Pia A]

Det er altid en fornøjelse at deltage på Enjoylife Golfs ture, der er plads til alle uanset niveau og om man er single eller 2 der rejser sammen. Social og hyggelig samvær både på banen og om aftenen.
[Hanne Q]

Der var en rigtig god stemning, der dels skyldtes arrangørernes fleksible indstilling til hele turen, men også at det var nogle rigtig søde og rare mennesker der deltog.  Alting fungerede perfekt, lige fra afhentning i lufthavn til vi sad i flyveren på vej hjem.
[Marianne L]

Lige dele fantastisk stemning og fantastisk golf, synes jeg gør turene med “Enjoy life golf” til en unikke oplevelser.
[Bo R]

Det var en udsøgt fornøjelse at deltage i en velarrangeret golftur for spillere i alle aldre, hvor er var mulighed for at spille og hygge alt efter ens egne præferencer. Alt fungerede perfekt og jeg nød golf og ikke mindst samværet.
[Birgit H]

Tak for en super ferie og I har gjort et godt stykke arbejde – og tak for jeres imødekommende og positive måde at være på.
[Helle F]

Det var en meget veltilrettelagt tur, hvor man hele tiden havde en følelse af, at der var styr på det og der belv taget hånd om alle detaljer. Det var både optakten til turen og på destinationen. I skal have mange roser for en SUPER god tur.
[Pia P]

Se flere anmeldelser på:
https://www.facebook.com/pg/enjoylifegolf/reviews/