OM OS

HVEM OG HVAD?

EnjoyLife Golf er et uformelt ‘fællesskab’ for golfere med et godt socialt gen og stor rejselyst. Vores mål er at give dig gode oplevelser og ideelle rammer til at pleje, styrke og udvide dit netværk – med golfen som omdrejningspunkt.

EnjoyLife Golf er non-kommercielt. Vi gør det for sjov, og fordi vi elsker golf og alt det, der følger med at dyrke golf.

ALLE ER VELKOMMEN
Vi er en broget flok af mennesker, som repræsenterer begge køn, alle voksne aldersgrupper, mange erhverv, adskillige golfklubber, både begyndere, intermediates og lavhandicappere, og med forskellige tilgange og ambitioner til golfen. Det er netop denne diversitet vi værdsætter.

VERDENS HYGGELIGSTE GOLFREJSER
Danmark kan byde på rigtig godt golfvejr, men desværre kun halvdelen af året. Derfor rejser vi hvert forår til varme himmelstrøg for at forkorte vinterpausen og kickstarte sæsonen. Og hvert efterår drager vi syd på for at forlænge sæsonen.

Vores rejser er fyldt med hygge, samvær og masser af golf med varierede matchformer. Tag med alene, som par eller flere venner sammen. Vi rejser som én samlet gruppe, men du vælger selv graden af socialisering og frirum.

MODTAG INVITATION
For at blive inviteret til vores rejser skal du registrere dig på mailinglisten eller ‘like’ vores Facebook-side (gerne begge dele). Så kan du deltage, når du har tid og lyst.

Vi glæder os skønne golf- og rejseoplevelser i dit selskab!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

EnjoyLife Golf i billeder

Planlagte golfrejser

Hvad siger andre?