GOLFREJSER

GOLFREJSER

 

EFTERÅR 2023

Sæsonforlængende golfrejse
BELEK, CORNELIA DE LUXE
3. – 10. november 2023

Til efteråret, når sæsonen i Danmark igen går på hæld, kan du fortsætte golfen ved Tyrkiets Middelhavskyst.

EnjoyLife Golfrejser er kendetegnende ved en god blanding af hygge, samvær og golf med varierede spilleformer. 3 af runderne spilles som en Ryder Cup turnering, hvor alle kan deltage og teste sig selv i holdåndens tegn. Det er super sjovt, giver ekstra spænding til runderne og styrker det sociale.

UPDATE: Der er p.t. venteliste for rejsen, men vi arbejder på at skaffe lidt flere pladser.
 

GENERELT OM VORES REJSER
Danmark kan byde på rigtig godt golfvejr, men desværre kun halvdelen af året. Derfor rejser vi hvert forår til varmere himmelstrøg for at forkorte vinterpausen og kickstarte sæsonen. Og hvert efterår drager vi syd på for at forlænge sæsonen. 

Se video på 1 minut om vores rejser… (husk lyd)

 

EnjoyLife Golfrejser er privat arrangerede men professionelt gennemført. De er kendetegnede ved at være fyldt med livsnydelse, hyggeligt samvær og golf med varierede matchformer – for både øvede og begyndere. Tag med alene, som par eller flere venner sammen. Vi rejser som én samlet gruppe, men du vælger selv graden af socialisering og frirum.

Alle er velkommen. Vi er en broget flok af mennesker. Kvinder og mænd i alle voksne aldersgrupper, der repræsenterer mange erhverv, adskillige golfklubber, både begyndere, intermediates og lavhandicappere, og med forskellige tilgange og ambitioner til golfen. Det er netop denne diversitet vi værdsætter.

Der er typisk plads til 28-48 golfere på vores ture, og vi prøver altid at skaffe en særlig god pakke til prisen, som du kan nyde godt af. 

Det er ingen sag at arrangere rejser med luksushoteller, drømmebaner og service i særklasse, hvis prisen er ligegyldig. Ligeledes er det nemt at finde billige ture, hvis man rejser i lavsæsonen og er ligeglad med mellemlandinger, kvalitet, og antal golfrunder.

Når vi vælger golfrejser, prøver vi altid at finde den hårfine balance af ovenstående kriterier. Så vi får mest muligt for pengene og de bedste forudsætninger for en god rejseoplevelse.

Kom på mailinglisten og vær blandt de første til at modtage invitationer til vores rejser.  Husk også at ‘like’ os på Facebook for at holde dig orienteret om vores aktiviteter, få ‘gratis’ værktøjer og deltage i konkurrencer.