GOLFREJSER

NÆSTE GOLFREJSE …

BELEK, LYKIA WORLD

Vælge mellem:
1. – 8. november 2024 eller 8. – 15. november 2024
 
Til efteråret, når sæsonen i Danmark går på hæld, tager vi syd på for at forlænge og slutte sæsonen af med manér.
 
Vi tager til Belek (Tyrkiet) med 5-stjernet hotel, billigt eneværelse, alle måltider, fri bar, fri golf lige udenfor døren, gratis rangebolde, fri trolley – og hyggeturnering.
 
En komplet rejsepakke, hvor vi får rigtig meget for pengene.

Alle er velkomne – tag med alene, som par eller flere venner sammen. Vi rejser som én samlet gruppe, men du vælger selv graden af samvær og frirum.

KLIK FOR AT SE INVITATION

 

GENERELT OM VORES REJSER
Danmark kan byde på rigtig godt golfvejr, men desværre kun halvdelen af året. Derfor rejser vi hvert forår til varmere himmelstrøg for at forkorte vinterpausen og kickstarte sæsonen. Og hvert efterår drager vi syd på for at forlænge sæsonen. 

Se video på 1 minut om vores rejser… (husk lyd)

 

EnjoyLife Golfrejser er privat arrangerede men professionelt gennemført. De er kendetegnede ved at være fyldt med livsnydelse, hyggeligt samvær og golf med varierede matchformer – for både øvede og begyndere. Tag med alene, som par eller flere venner sammen. Vi rejser som én samlet gruppe, men du vælger selv graden af socialisering og frirum.

Alle er velkommen. Vi er en broget flok af mennesker. Kvinder og mænd i alle voksne aldersgrupper, der repræsenterer mange erhverv, adskillige golfklubber, både begyndere, intermediates og lavhandicappere, og med forskellige tilgange og ambitioner til golfen. Det er netop denne diversitet vi værdsætter.

Der er typisk plads til 28-48 golfere på vores ture, og vi prøver altid at skaffe en særlig god pakke til prisen, som du kan nyde godt af. 

Det er ingen sag at arrangere rejser med luksushoteller, drømmebaner og service i særklasse, hvis prisen er ligegyldig. Ligeledes er det nemt at finde billige ture, hvis man rejser i lavsæsonen og er ligeglad med mellemlandinger, kvalitet, og antal golfrunder.

Når vi vælger golfrejser, prøver vi altid at finde den hårfine balance af ovenstående kriterier. Så vi får mest muligt for pengene og de bedste forudsætninger for en god rejseoplevelse.

Kom på mailinglisten og vær blandt de første til at modtage invitationer til vores rejser.  Husk også at ‘like’ os på Facebook for at holde dig orienteret om vores aktiviteter, få ‘gratis’ værktøjer og deltage i konkurrencer.